Internetový obchod
Designfoods - Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního cukroví. Plody rybízu jsou pasírovány, takže jsou odstraněny všechny zrníčka.Složení: červený rybíz 50%, cukr, želírující látka - pektin. Pro výrobu 100g hotového džemu bylo použito 55g ovoce. e 100g výrobku je obsaženo 56g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1087 kJ/256 kcal, Tuky